Ще видим, рано или късно, колко е важно да постигнем, в човешкото съзнание, радикална революция!!! Кризата е криза на съзнанието!Криза, която вече не може, да приема остарелите норми, остарелите модели, древните традици, фанатичните доктрини..!С оглед на днешния свят, с всичкото страдание, конфликти, унищожителна бруталност, агресия, и т. н. ... Човек не се е променил!Все така брутален, груб, агресивен, присвояващ, състезаващ се!И си е изградил общество по тези правила.Едно общество на задълбочаващи се противоречия, психози, комплекси, предрасъдаци..едно общество, където дистанцията между хората се засилва с всеки изминат ден..едно общество без вяра и упование в Бог!Имайте в предвид, че когато силата на Любовта победи любовта към силата, тогава и само тогава ще бъдем щастливи - истински живи! Вярвам, че голата истина и безусловната Любов ще имат последната дума на края!

петък, 4 март 2011 г.

Въпросите и Играта

За да проверите доколко сте въвлечени в Играта, задайте си някои въпроси: защо чувствате, че трябва (е трябвало) да се ожените? Защо женитба, а не просто съвместен живот? Отговорът е телесния контрол, създаден от империята Орион и нейните генни учени. Извън трето измерение женитба не съществува. Имах един познат, който казваше, че не иска да се жени, но семейството му очаква това от него. Казах му, че се съобразява с другите. Каза, че го знае, не му е приятно, но ще го направи. Инкарнация от средно ниво. 
Защо чувствате, че трябва да бъдете романтично/сексуално свързани с противоположния пол? Помислете за това. Всеки ангажиран в тази дейност го прави, защото това се очаква от него. Очакванията на другите/контрола/съобразяването. Ако привличането се базираше на духа, физическото нямаше да има значение. Контролът от страна на тялото е физически. Сексът е на върха на тази купчина. Въз основа на хороскопа на един човек го предупредих, че животът му с въпросната жена ще е ад. Той се ядоса – ако не се оженя за тази, ще се оженя за друга, но ще се оженя. Само дето не чух аплодисменти от Минтака. Между другото, бях прав – животът им наистина беше нещастен. 
Защо чувствате, че трябва да имате деца? Тук действа командата “искам секс” вложена от извънземните генетици. Командата не се отнася до секса като нещо приятно и забавно, а за да създаваш деца. Командата постепенно отслабва с годините – сравнете с положението преди 100 години. Това се дължи на енергийното поле на земните инкарнации на Висшите Аз. 
Отслабването на структурата от команди стои непосредствено зад завръщането на империята Орион. Оттук са всички религиозни забрани свързани със секса. Трябва да минем през това ниво – то е част от преживяванията на инкарнациите от ниско и средно ниво. Ако сте на нивото на Напредналите, запитайте се защо да правите деца, когато и без това вече има толкова много хора на Земята и след като при това положение е най-вероятно да доведете тук още някой “любимец”? Не очаквайте да ви бъде даден смислен отговор. Тялото няма такива отговори, които не са свързани с липсата на съобразяване. 
Добре. Оженили сте се веднъж – защо се чувствате длъжни да повторите цикъла? Ето веригата от преживявания в действие. “Женитбата на момента”, толкова популярна в Холивуд, бива имитирана от толкова много хора. Клубът “Съпруг на месеца” е много популярен сред мнозина гейове. Защо не вършат работа тези неща? Защото са основани на секса. Когато сексът стане ежедневие, той става отегчителен. Схемата няма да сработи – освен ако и двамата не се движат в сходни посоки. Потърпевшите търсят причините не където трябва – духът трябва да се измъкне в резултат на своята зрелост, за да скъса тази верига от преживявания. 
Защо оставате с един човек, когато и двамата сте нещастни? Отново действа веригата за преживявания. Съмнения в себе си и липса на самооценка и доверие в себе си. Слабата жена казва “кой ще се грижи за мен?” Грижи се за себе си. Любимците обожават тази фраза – ако са били крави, пиленца или други подобни, за тях винаги са се грижили. Напредъкът, който отбелязвате е скок във вярата в себе си и във вашия Висш Аз. Любимците ги тегли към добрия стар селскостопански двор. 
Защо не харесвате другите раси. Нехаресването на другите раси е вградена в тялото команда от извънземните генетици. Когато различни извънземни са се намесвали на Земята след империята Орион, са вложили своите антипатии в земните хора. Тези антипатии са подсилени поради рептилоидните характеристики на човешкия мозък. Когато духът е израснал достатъчно, за да преодолее тялото в тази област, човекът се научава да съди за другия по това КОЙ е той, а не по това какво тяло заема в момента. Средно напредналите и напредналите това не ги касае – те нямат време за него – да, минавали сме през това в предишни инкарнации, но само защото сме били във втори клас не значи, че ще стоим в него завинаги. Недуховно изявление е от типа: тя не може да бъде истински шаман, защото не е родена американка. 
Защо правите това, което всички останали правят? Това говори за съобразяване и желание да доставите удоволствие на другите – типично за ниските и средни нива. Диктува се от вложена в тялото ДНК команда. Империята настоява да се съобразяваме. Единствено тези проклети напреднали инкарнации слагат прът в колелото им. Те вечно отправят предизвикателства пред съобразяването и поставят под въпрос покорството пред империята. В такива случаи обикновено се казва: “Ако всички скочат от моста и ти ли ще скочиш?”. Това е опит да бъдете върнати в релсите. И светлите и тъмните използват това, но светлите го правят да изглежда приятно. Така не се допуска излизането от кутията с наложени правила. Докато оставате в кутията, обаче, не можете да напреднете. 
Това са само някои от въпросите – задайте ги на хора, с които се чувствате удобно – нека разгледат себе си. Може да се почувстват неудобно от констатациите, но в духът им това ще се регистрира и може да ги накара да се замислят защо. Може да им посочите начина за измъкване. Не да им отворите изхода, защото те сами могат да направят това. Не ставайте омразен с това, обаче. Не бъдете мисионер. Не можете да спасите никой, освен себе си. Като имате това предвид, започнете да задавате въпросите първо на себе си.

Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар