Ще видим, рано или късно, колко е важно да постигнем, в човешкото съзнание, радикална революция!!! Кризата е криза на съзнанието!Криза, която вече не може, да приема остарелите норми, остарелите модели, древните традици, фанатичните доктрини..!С оглед на днешния свят, с всичкото страдание, конфликти, унищожителна бруталност, агресия, и т. н. ... Човек не се е променил!Все така брутален, груб, агресивен, присвояващ, състезаващ се!И си е изградил общество по тези правила.Едно общество на задълбочаващи се противоречия, психози, комплекси, предрасъдаци..едно общество, където дистанцията между хората се засилва с всеки изминат ден..едно общество без вяра и упование в Бог!Имайте в предвид, че когато силата на Любовта победи любовта към силата, тогава и само тогава ще бъдем щастливи - истински живи! Вярвам, че голата истина и безусловната Любов ще имат последната дума на края!

сряда, 18 януари 2017 г.

Инсайдерски данни за Древните Строители

Земята е на около 4 милиарда години, а Вселената е на над 13 милиарда години. Напълно възможно е напреднала цивилизация да е могла да просперира в нашата Слънчева система преди 2 милиарда години. Изглежда прозрачният алуминий е толкова дълговечен, че въпреки всичките изминали години руините все още стоят, особено ако са били построени под земята, където са в безопасност от ударите на астероиди и метеорити.
Древните бази са конструирани толкова съвършено и са построени от такива здрави материали, че се заселват отново и отново от следващи групи, които по-късно са се появявали в нашата Слънчева система. Кораби на нашите космически програми са кацали на спътници, персоналът е влизал в скритите там помещения. Вътре са откривали "страна на чудесата", с пирамиди, обелиски, кръгове приличащи на Стоунхендж, и здания от прозрачен алуминий. Други здания са построени от съвършено изрязан камък, какъвто виждаме и на много древни площадки на Земята.
Вода, вода навсякъде
При необходимост Расата на Древните Строители правела нашите спътници кухи, освен това намирала огромни пригодни за живеене естествени кухини във вътрешността на спътниците и твърдите планети.
На Земята често се срещат пещери със свои водни източници. През 2014 г. д-р Стивън Джейкъбсен, професор от Северо-Западния Университет в Илинойс разказа, че вътрешната част на Земята съдържа вода три пъти повече, отколкото виждаме в океаните на повърхността. Това е добре известно на инсайдерското общество. Древните групи са успявали да проникват в дълбочина, да се включват към източници на вода и да ги използват за създаване на буйна естествена подземна обкръжаваща среда. Изпускащи светлина бактерии образували дебели слоеве на таваните на куполите, което осигурявало източник на видима светлина за живеещите там хора. С течение на времето у хората се появявали големи очи като адаптивна реакция на бледото осветление.
Още една част от процеса на разкриване включва откровения на НАСА за океани, съществуващи във вътрешността на други планети и спътници в нашата Слънчева система. В това число влизат огромни подземни океани на спътниците на Сатурн - Мимас, Енцелад и Титан, на спътницие на Юпитер - Еропа, Ганимед и Калисто, на планетата-джудже Церера, в пояса на астероидите, на спътника на Нептун – Тритон и на Плутон. НАСА съобщи, че в миналото на повърхността на Марс е имало огромен океан с дълбочина 1600 метра. Според НАСА вода се открива и на кометите и астероидите. Предполага се, че атмосферите и вътрешните части на четирите газови гиганти Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун съдържат огромни количества влажни материали, а техните спътници и пръстени съдържат значителен обем воден лед. Космическа сонда на НАСА намери признаци за вода дори в постоянно затъмнените кратери на Меркурий.
И най-главното: НАСА казва, че нашето Слънце се явява "общ източник" на цялата вода. Други звезди също освобождават вода, което означава, че навсякъде има планети и спътници с океани. Данните от телескопа Кеплер потвърждават, че във вселената най-разпространени са планетите, които са малко по-големи от Земята. Астрономи смятат, че много от тези планети могат напълно да са покрити с дълбоки океани. 
НАСА твърди също, че океани под повърхността редовно се появяват във вътрешността на спътници и планети. Това ги прави идеални места за развитие на колосални подземни цивилизации.
Подземни селища

Инсайдери са споделяли, че под нашите крака тук на Земята се намират стотици огромни градове от Расата на Древните Строители. Много от тях са разоложени дълбоко под земята и остават абсолютно неизследвани. Когато учените изпращат сонди там, на тъмния фон те виждат голямо количество обелиски, пирамиди и каменни монументи, понякога в голям мащаб. Открити са цели градове, състоящи се от здания, способни да приютят голямо количество хора. Те са толкова много, че при днешното ниво на персонала тези градове дори не могат да започнат да ги изследват. Градовете, разположени по-близо до повърхността на земята, са силно разграбени и повредени, но ако се навлезе по-дълбоко, там има недокоснати градове. 

Размерите и мащабът на откритите градове позволява да се предположи, че цивилизацията, която ги е построила, трябва да е имала огромно население. Съдейки по откритите руини, те са обичали да строят пирамиди и обелиски. На ръст те са били три пъти по-високи от обикновените човешки същества. В руините има помещения със седалки, маси и компютърни терминали, разчетени за хора с ръст около 5,5 м. Според инсайдера Брюс, има основания да се предполага, че Расата на Древните Строители е имала външност на животни от семейството на котките. Греъм Хенкок и Робърт Бювал убедено доказваха, че Сфинксът умишлено е построен с форма на лъв за указване на Ерата на Лъва. 
Брюс е чувал разговори за това, че са намерени артефакти от Расата на Древните Строители с изображения на човешки лица с черти на лъвове. Други, по-късни култури, изглежда са намерили тези руини и са създали изображения на полу-хора полу-лъвове, такива като Сфинксът, за отдаване на почит към изначалните “богове”. В Храма на Соломон има изображение на полу-лъв полу-човек. Известното Лице на Марс отляво изглежда като човешко, а отдясно като лъвско. Римският култ на митраизма се базира на леонтоцефала или “Бога с глава на лъв”. 
Древните египтяни и други забравени култури също са изграждали съоръжения, напомнящи структурите на Расата на Древните Строители, като пирамиди, обелиски, куполи и гигантски монументи. Макар че те загубили способността да произвеждат прозрачен алуминий, те продължавали да строят, като използвали камък.

Междузвездна защитна решетка
Инсайдери от високо ниво твърдят, че расата на Древните Строители била изключително хармонична и позитивна. Те не нападали други цивилизациии и били щастливи да се разширяват и да изследват други светове, без да им влияят. Те знаели за съществуването на зли сили в нашата Галактика, затова създали в нашата Слънчева система свръхмощна система за защита на местните цивилизации. Цели спътници били превърнати в умно съоръжение, способно да открива вражеско нахлуване и да унищожава враговете, ако те отказват да се върнат назад. Тези системи били толкова ефективни, че никакви вражески раси не дръзвали да влизат в Слънчевата система.
Инсайдери твърдят, че Расата на Древните Строители или друга група след тях са правели роботи-андроиди. Огромно количество такива роботи са намерени във вътрешността на спътници в деактивирано нефункциониращо състояние.
Кори Гуд твърди, че артефакти от Расата на Древните Строители от прозрачен алуминий са намерили на планети и спътници из целия локален звезден куп. Те са създавали обща защитна решетка за всички разумни цивилизации, живеещи в локалния куп. Така те са били свободни да извършват мирни изследвания, да се срещат със съседите и са били защитени от всякакви външни завоеватели. По-късно нашата войнствена човешка природа е взела връх и е разрушила решетката.
След достигане на такъв силен разцвет на цивилизацията, Расата на Древните Строители загадъчно изчезва. Групите, които дошли след тях, разрушили всички оставени от тях следи - всякакви писмени, видео и холографски записи.  Но защитните системи продължавали да пазят нашия локален куп стотици милиони години след заминаването на Строителите. Никой отвън не можел да мине през карантината и да се опита да нападне. Всяко вражеско намерение автоматично се откривало и унищожавало от напреднали компютърни системи с изкуствен интелект.
Вероятно на местните извънземни цивилизации се разрешавало да пътешестват от звезда на звезда и да посещават нашата Слънчева система по всяко време. Предполага се, че всички същества, които се развили в нашия локален куп, са изглеждали като нас. Кори Гуд е влизал в контакт с разни раси хора, живеещи във вътрешността на Земята, и най-старите от тях твърдят, че живеят тук от 12-18 милиона години. Те много приличат на хората, живеещи на повърхността, макар че имат по-големи очи.  Те твърдят също, че естествено са се развили на Земята.

Загадките на Луната
Инсайдерът Брюс разказва, че Луната е брилянт в короната на древни технологии в нашата Слънчева система. Сега ние знаем, че цялата вътрешност на нашия спътник е куха и дава приют на голяма вътрешна цивилизация. Нашата космическа програма е използвала свръхмодерно сензорно оборудване и е установила, че вътре в Луната, на дълбочина 32-80 км има обширна област от изкуствени структури. Това не е просто една голяма пещера с гигантски таван; тя се дели на много различни нива, като хотел. Вътре в този изкуствен регион има 10 хиляди различни етажа, запълващи цялата вътрешна част на Луната. 
Колегите на Брюс са стигнали до извода, че когато Луната била изградена за пръв път, е можело лесно да бъде придвижвана от една звездна система в друга. Местните портали са достатъчно големи, за да позволят нейното преместване, когато вратите са отворени. Луната има своя система за защита от нападения. Някои инсайдери разглеждат Луната като "ковчег". Подобно на историята с Ноевия ковчег, в нашата Луна може да се поберат огромно количество растения, животни и хора.  Ако някоя планета е в беда, на 10 хиляди нива има достатъчно място за безопасно приютяване на всички и всичко.
Някои нива представляват огромни аквариуми за транспортиране на морски животни. Други места са обширни оранжерии, способни да запазят дървета и други растения, насекоми, рептилии, птици, животни и хора.
Според Брюс Луната е била преместена до Земята след разрушаването на друга планета от Слънчевата система, която се превърнала в астероиден пояс. Има и друга версия: че Луната е била “паркирна” на днешното си място преди 60 милиона години. Според тази теория по онова време в Слънчевата система се е взривила протопланета и именно обломките от тази протопланета са убили динозаврите преди 62 милиона години.
Според друга версия динозаврите са били умишлено изтребени от дружествени извънземни. Агресивните опасни рептилоидни видове се развили в разумни същества и сега живеят във вътрешността на Земята. Те изглеждат като динозаври. Разбира се, трудно е да се разбере как дружествени същества са могли да унищожат определен вид животни на дадена планета. Знаем, че катастрофи се случват циклично. И сега има свидетелства, че за спасяване на живота от такива събития се изолзват “ковчези”. Напреднали дружествени извънземни често играят ролята на “градинари”, те поддържат живот, полезен за космоса, и унищожават живота, който е вреден и разрушителен. В книгата на Матей Библията нарича това “събиране на реколтата”. Позитивните любящи хора се сравняват със зърно, а негативните разрушаващи същности се оприличават на плевели, на които се разрешава да живеят заедно със зърната до събирането на реколтата. После зърната се отделят от плевелите, едно по едно.
Инсайдери казват, че преди 60 милиона години, когато се появила около Земята, Луната напомняла стар счупен автомобил. Тя била много древна и износена. Когато установили спътника до Земята, той вече не можел да пътешества извън Слънчевата система, а можел да извършва само вътрешни “пътешествия”. По-късни разрушения, получени в резултат от войни и катастрофи, напълно повредили системите за движение.
Инсайдерът Томпкинс е виждал секретни материали от научни изследвания и твърди следното:  “Луната е средство за придвижване. Там е пълно със стаи, здания, асансьори, контролни центрове, системи за снабдяване с енергия, военно и търговско оборудване. Това е огромен оперативен център, като морска или военна база. Луната не принадлежи на една конкретна извънземна група. Там работят няколко групи. Луната е много важен военен команден център. “
В библиотеките на Ватикана се съхраняват записи за цялата космическа история. В пустинята Сахара египетски жреци са намерили много древни книги, които накрая попаднали във Ватикана..

Откъси от най-новата книга на Дейвид Уилкок “Тайните на Възнесението”, свободен превод от руски език

Източник:

Няма коментари:

Публикуване на коментар