Ще видим, рано или късно, колко е важно да постигнем, в човешкото съзнание, радикална революция!!! Кризата е криза на съзнанието!Криза, която вече не може, да приема остарелите норми, остарелите модели, древните традици, фанатичните доктрини..!С оглед на днешния свят, с всичкото страдание, конфликти, унищожителна бруталност, агресия, и т. н. ... Човек не се е променил!Все така брутален, груб, агресивен, присвояващ, състезаващ се!И си е изградил общество по тези правила.Едно общество на задълбочаващи се противоречия, психози, комплекси, предрасъдаци..едно общество, където дистанцията между хората се засилва с всеки изминат ден..едно общество без вяра и упование в Бог!Имайте в предвид, че когато силата на Любовта победи любовта към силата, тогава и само тогава ще бъдем щастливи - истински живи! Вярвам, че голата истина и безусловната Любов ще имат последната дума на края!

сряда, 15 юни 2011 г.

Алекс Петров - избрани мисли



Със чисто и ясно съзнание,  сърце изпълнено с Любов!

Съществува един основен постулат за цялото мироздание - чисто и единно съзнание за цялата  Вселена!


Име две неща, които не могат да бъдат нито контролирани нито манипулирани - Сърцето и Свободната воля!Всичко зависи от нас и всичко е вътре в нас!

Любовта и Светлината са на моя страна, кой ще се опита да ме срази, да дръзне дори..!!!Сърцето става звезда!!!



Хората не обичат истината, те харесват това дето им е угодно!Това е чисто внушение, и те стават жертва на инплантирано самодоволство!


Едно е да долетиш, друго е тука да гнездиш..!


Една късна майска вечер при мен влезе мъничка светулка.В мрака, бледата и светлина ме озари с ярко сияние!Помислих, че си ти Любов..Взех я във ръка и я приближих до отворения прозорец.И тя изпърха леко, политна и ме остави..самотен и тъжен!!!


В същност Бог е невъобразима енергийна цялост от ВСИЧКИ НАС, невероятно проявление на енергиино - мисловно състояние на единна същност!


Всичките мисли, които ви се раждат във висшия Аз, се степенуват по приоритети и правят светлинни записи в Акаша!Така за самите вас ви се сменят приоритетите, когато реално и де факто се сменят в конкретното измерение!


Когато човек допуска тъгата да влезе в сърцето му, той се самоосъжда, защото се смята виновен за нещо!Усещането за вина поражда усещането за недостойнство!В действителност вина няма, има само уроци - научени и не..!


Слушането и самата приемственост на догмите в третото измерение не представлява нищо друго освен безусловно подчинение на матричните шаблони и зависимости, окови и препядствия, които ни пречат на връзката с висшия Аз!!!


Искам да изтръгна сърцето си и да го дам на хората!Искам Бог да ви даде сили да го пожелаете и Вие!Единно сърце в единното цяло, единен дух в безкрайната същност! 


Самата Божия искра представлява енергетичното ядро в нашето съзнание, основен извор на силата на духа!Самото възнасяне може да ни доведе до неподозирани възможности!Безусловна Любов, пълна Свобода..във всяко едно отношение!!!



В същност благодарение на Божествената Любов, която искри във всеки един от нас, можем да се научим да се възнасяме!



Възнасянето - това е процес, при който съзнанието се трансформира в енергия и вече не е нужна физическа форма!Еволюционен резултат, който води до излизане от цикъла на "смъртта" и пълно единение с Любовта и Божественото съвършенство! 


Истинското познание - безмълвното познание извира директно от Акаша - енергизиран, сгъстен запис, на всички съзидателни мисли и идеи осъществени до сега в цялото мироздание, независимо от пространството и времето!!!


В действителност Любовта е единствената енергия, която може да доведе духа до състояние на напълно проявен Перпетум - Висшо проявление на единния дух в безкрайното цяло - сгъстени енергийни еманации на Божествената същност в единение със Вселенския закон за единство!


Човек все се стреми да се измъкне от мизерията не зависимо под каква форма е тя (материална, духовна), без да осъзнава че не може да избегне мизерията, той може само да замени един вид мизерия с друга..


Ако се върнете назад и прелистите спомените си със сегашното си "виждане" несъмнено ще откриете знаците, защото те са тук, единни със цялото, но тогава не сте имали зрялост да ги проумеете!!!


Бих желал да акцентирам по някои въпроси свързани с идейното мислене в реално време:


1 Интеграция - фискална - провлачена и без идейна, тоест инертна(кинетична)..от гледна точка на енергийната динамичност..?!

2 Дезинтерграция - пориви и желания на висшия АЗ, същността на нейната обусловеност..виждане и възприятие извън ортодокса налагащ стереотипи..?! :)


Сливането с природата за мен е от първостепенно значение, където търсим изкония си корен!Само там можем да осмислим същността и естеството си!
Единствено и само там, можем да усетим истинския порив на Свободата, истинската духовна взаимосвързаност и Божията любов..


Любовта е всичко, което ни трябва!Тя е Слънцето на небето!Тя..и само Тя!Никой не може да я сломи, никой не може да я рани!Нека сме щастливи с Нея, нека сме живи с Нея!Само Тя е вечна и непреходна в нашия живот! 



Въпреки привидностите ние винаги следваме сърцата си..винаги!!!Мислим, че вземаме решение с ума си, но в същност го правим със Сърцето си!!!


Трябва да се научим да търсим Истината, Любовта, Състраданието дори и във неща дето не приемаме..!!!


Едно от основните и най-важни неща, което не се разбира е че върху - срещу матрицата действа висш мисловен егрегор!


Моята идея във информацията, която пускам за извънземните и не само е тоталното и пълно демаскиране на системите за контрол над хората!Цялата измама и не реалност на институциите и всички модели и шаблони, които я придружават..С други думи целият ресор на Матрицата!Казано е - Осведоменият човек е силен за двама!Аз казвам - осведоменият човек е силен за всички ни!


Най-великата човешка илюзия е смъртта!Няма смърт - има само Живот и развитие!!!



Основната идея на Живота е да трансмутираме нисшите енергии във висши, да отсеем ненужното, за да остане вечното и непреходното!!!


Едно от нещата, които биха ме направили безкрайно щастлив е да не виждам, как умират хора!!!Всяка една смърт ме наранява и унижението от укора, който остава в мен, че нищо не съм направил за нейното предотвратяване!


Бъди безстрашен в лицето на враговете си, бъди смел и обичай, за да те обича Бог!Винаги казвай истината, дори да ти коства живота!Помагай на беззащитните и отдай живота си за Доброта, Любов и Светлина!


Що за човек е този, който не се стреми да направи света по добър!



Дуалистичният модел, който е наложен повсеместно и натрапчиво в света на материята, като основен постулат базиращ се на принципа на антагонизма не представлява нищо друго освен козешката логика!



Не рядко животът ни поставя в трудни ситуации, но никога безизходни, което съвсем не значи, че изходът е във желаната от нас посока и непременно в страни от гробищата!Макар, че наше човешко право е да търсим изхода в желаната от нас посока!Често пъти от своя страна, изходът не е изход, а вход в капана!



Бог няма нужда да се изразява в материя!Бог е Любов-вечна и непресъхваща животворна ЕНЕРГИЯ..

Абсолютно всички проявления на БОГ са енергийни, не материални!!!
Истинската същност на материята се състои в това, че тя е проводник на Божиите проявления в нисшите нива!!!



Започвам да "виждам" полета в "реално време" извън ортодокса..



Разликите при материята и енергията в своето естество и механика са твърде осезаеми и очевадни! Материята търпи удържане и манипулация, докато енергията - протича..
Енергията съзидава материята!Материята съзидава ограничения!


Полемиката не ражда истина - полемиката ражда мисли, които евентуално могат да доведат до индивидуална истина!



Аз знам за себе си повече от колкото мога да понеса..аз знам за другите повече от колкото мога да възприема..аз знам, че обичам и силата, която ме изпълва в това естество, е по-силна от самия мен..!!!


Когато един човек престане да мисли, започва да изказва чужди мисли!Когато кладенецът на чуждите мисли пресъхне, започва да коментира чуждите мисли на чуждите хора през призмата на собственото си невежество!



Битието стои в основата на съзнанието, непроявените блянове на съзнанието стоят в основата на мечтите, осъществените мечти стоят в основата на щастието и радостта, те самите стоят в основата на безусловната Любов и когато самата Любов проникне през всички тези кълнове, осъзнаваме единството си с Бога..



Задоволяването на висшият Аз не е важно, важно е когато висшият Аз изпитва потребност от задоволяването на това, което е извън него!


Виждане -> Възприятие -> Еволюция -> Нежност -> Умиление -> Състрадание -> Любов -> Бог..

Човек винаги се стреми да трупа неща, които не може да задържи!



В "края на времето", времето на Кали Юга камъните се оголват..Непрекъсваемата връзка, която ни свързва с Божествената Любов и Енергия иде да покаже на всички нас, че всички сме едно.., че няма друг път освен голата истина и безусловната Любов!


Живота е даден да съзидаваш, смъртта е дадена да избягаш!


Любовта е единствения начин, единствената възможност да отвориш път към сърцето си!


Проникновенията са, като ражданията..Жената дава живот, мъжът го покровителствува, жената чувства, мъжът осмисля..жената подтиква, мъжът реализира..жената прелива, мъжът налива!



Колко е хубаво да потънеш в царството на сладостното отмаляване, когато живота напуска тялото, царството на Вселенското единство и чистото съзнание!



Любовта е сила и състояние, която удовлетворява мнозинството, всичко друго удовлетворява интересите на малцина!


Ще мине време..Слънцето ще угасне..Всички ние ще търсим Любовта на бездушната гръд на Земята..хладната прегръдка на смъртта..тогава ще разберем, че съществуваме извън времето, че сме свързани, че Любовта протича през вените ни без дори да го разбираме и осъзнаваме..че може да оцелеем само ако обичаме..безусловно, безрезервно..

Любов - ад и рай, зърното и безкрайността, съзиданието, твореца, принципа, създателя, огорчението и яростта, милостта и ласката, допирът и погнусата..
А за мен Тя е - началото на всички начала, благост, кротост, примирение, истинност, състояние, без ръзсъждения, единство..Свобода извън всякакво разбиране..


Шаблоните и моделите на матричността, възпрепятстват и пречат на основната идея на живота - Любовта!


Във един момент, бях припрян, мислех как да запазя знанията си, да не ги губя за себе си..и осъзнах че мога да ги пазя във всички вас..така разбрах, че моята обич обгръща повече неща от колкото мога да видя..тоест предавам само , като обичам..друг начин няма..и изпаднах в умиление..!!!

 Всеки автор не е способен на безпристрастна оценка, тоест той е повлиян от рецесивни фактори!!!В условията на матричност това не може да бъде избегнато..няма необходимата чистота, искреност и здравни в истината..Единствено извора от сърцето дава необходимата цялостност в израза, който не е достъпен в същество от наложените ограничения!!!


Истинският път на душата


1.Светлина

2.Концентрирана(сгъстена)Светлина --> Мисъл(ум, съзнание)

3.Концентрирана(сгъстена)Мисъл(ум, съзнание) --> Любов

4.Концентрирана(сгъстена)Любов --> Лоното Божие



В състояние на матричност и симулирана реалност е изключително погрешно да се смята, че съзнанието ни играе някаква съществена роля, тъй като е строго ограничено и шаблонизирано, умишлено и целенасочено манипулирано!!!


Любовта между двама е, Живот течащ в две жили!Божествената Любов е Живот течащ в жилите на всички ни!


Любовта не изисква, за да се усеща в пълнота, трябва да изпитваш тотална безусловност и жертвоготовност!


Там където има Любов, там и мислите ходят!


Целта е да се излезе жив от света, да се излезе с всичко, което си, но не и повече от което си! Важното е да не вземаш нищо със себе си, но и да не оставяш нищо след себе си!



Ние сме в период на пробуждане, когато вярата в абсурдното ще стане част от човешката история, а не самата основа на човешкия живот.


Кой се вслушва в децата?Кой?!Всички се мислим за много умни и смятаме децата за незнаещи!Глупости, пълни глупости!Замислете се..Ако се научим да мислим, като децата си, целия този ад в който сме превърнали нашия живот ще изчезне завинаги!!!


Когато един човек изпитва безусловна Любов, всяка негова дума, мисъл..се превръща в мантра!!!


Приемането на всичко в живота ни с Любов е непресъхващият извор на мъдростта!




Протягам ръце пред мен..усещам едно, всичко е е тук.. пълно е, и е еднакво!

Вече започнах да не правя разлика между живота и смъртта!Всичко е едно, и е непрекъснато!



Мисълта и съзнанието са, като почерка - уникални, единствени и неповторими!


Първото, което трябва да направим според мен е освобождаване от егото и суетата, след това нещата са много по-ясни и лесни!Сляпата вяра в неясни идоли, води до капитални рестрикции!Начина е един - подхода на човекът - войн, във всяка една ситуация!Винаги трябва да допускаш, че нещата не са точно така, както ги мислиш и вярваш!


Прави ми впечатление, че много хора почнаха да виждат в какво ли не сатанинското, прекаленото вторачване в излишни детайли и изучаване на неясни, непроверени и недоказани доктрини!!!Като целта е ясна - себе изпъкване и самоизява, което от своя страна е свързано с най-големият ни враг - егоцентризма!


Всички ние, често разлистваме страниците на собственото ни съзнание, без сами да разбираме, че това е нашият собствен потенциал, донесен и постоянно усъвършенстващ се от личните ни инкарнации, водени предимно от неутолимата жажда за съзнателен живот!!!


Веднъж обърнат дух за съзнателен живот и светлина е НЕОТКЛОНИМ, към целта..знание и форма, мощ със светлината!!!


Стремежа и копнежа за безусловна Любов към ближния може да ни извиси до състояние на пълно съзнание и форма позната като Пара-Нирвана, пълно съотвествие на дух и тяло, съзнание и ум!!!


Разширяването на собственият ни кръгозор, често пъти протича на подсъзнателно ниво и е необратим процес!Естествено състояние на духа да счупи жегъла на тесногръдието и ограничеността поставяна преди всичко от самите нас!!!


Тихото съзерцание, не е съзерцание!!!Съпричастността не е добродетел!Нужна е сила и мощ, просветление и знание за да застанеш на страната на светлината!


В действителност, всички имаме нужда и стремеж към безусловно приятелство и близост!Всички ние въпреки илюзиите, натрапчивостта, нагаждането към самата реалност, която гради във нас още не реалности..желаем и се стремим към едно..Любов, единна, неотменна, въздесъща и повсеместна, без сами да разбираме, че това е естеството на нещата!


Време е, време е да кажем сбогом на всичко старо, на всичко без мислено, не съществено..да обърнем поглед към хората до нас, тези, които не забелязваме във всекидневието си, тези дето ни носят, щастието във всеки един момент..и да видим себе си, същността си, да проявим хаоса безпросветен..



Как трябва да живеем в този абсурден свят?!Търпение и смирене, но без небрежност!Отпор и съпротива на злото, без мъст и ожесточение в сърцето!И преди всичко безусловна Любов!Отдаване, с благост и удовлетворение от стореното!Същественото, което трябва да преодолеем в живота си е усещането за собствена значимост и суета!Егоцентризмът и самомнението са най-големите врагове на хората и техните взаимоотношения!



Човек може да обиколи цял свят за един ден в мечтите си и да види всичките му чудеса и красоти!Но нищо не е по-прекрасно от света на човека, онзи свят, който поема в ръцете си, който е съградил с умът и съзнанието си и да знае е, че е негов и никой не може да му го отнеме!Любовта е моят свят!


Прямотата на изразените усещания, често пъти се тълкува, като реципрочна стойност на Аза, което в повечето пъти е погрешно!!!


Истината

Всички ние (говоря за истинските хора, тези с душа!!!) съзнателно, под съзнателно и без съзнателно се стремим към вътрешната си хармония!!!От тук се определя и личната ни гледна точка, която е отправен пункт за индивидуалната ни истина!Тоест..това, което ни носи хармония за нас е истина, това, която я нарушава и деструктурира за нас е, нека го наречем не лъжа, а не реалност!Когато успеем да вградим в нашето съзнание двете полярности и ги съединим, едва тогава ще осъзнаем и разберем същността на вътрешния водач - висшия Аз!


Медитацията


Медитацията е трансцедентиално желание на висшия Аз за опроводяване на висшите енергии във нисшите нива, където е смесено съотношението на дух и материя с цел балансиране..Тя осветлява пътя през пространствено времевите прегради и дълбоко в себе си виждаш вътрешния водач..посоки и насоки!
Самата концентрация, която е следствие на медитацията представлява умело насочване на виждането в конкретна посока с цел пестене на енергия..


Нашата вселена..



Нашата Вселена принципно е "стара", тя е към края на своя живот, за това е стремежа към безогледното трупане на енергия, за да се премине към формата на "узрял създател", който евентуално след кратка трансмутация ще посее зърното на нова такава..
Тази ще мине в състояние на Перпетум - начално проявление, и след посявката от "узрелият създател" ще започне еволюцията на нова Вселена..
Всеки, който не успее да се съедини със Бога, с други думи да еволюира и генерира нужната енергия за това, ще умре в истинският смисъл на думата, безвъзвратно за "старата" Вселена, но ще продължи своя еволюционен път в новата!


Всеки говори..никой не слуша..и после всички кимаме с глава :

-Да, вярно е , така е..!

..и никой нищо не прави..!Убеждаваме се един друг във собствените си истини, зависещи от личната ни гледна точка!Постове, публикации, статии, мисли, къде свои, къде чужди..и нищо..

Ще попитате:

-Доообре де, какво трябва да се направи?!

Аз не мога да ви кажа, какво трябва да правите!Но нима вечно ще трябва да търпим тази дивотия?! Всеки сам за себе си трябва да прецени, какво да направи!И дайте да го направим, най-сетне..!

Матрицата ни превърна в убийци!Превърна всеки един от нас във жалки деморализирани слуги!Алкохолици, наркомани, секс манияци..жадни за кръв, власт и пари..!Системата..да..всяваше бунт, разделение, разочарование, лудост..в сърцата и душите ни!Една мнима реалност създаваше във нас нереалности и се стремеше да прекъсне връзката ни с Бог!Толкова години..векове..хилядолетия..Човек се бореше със нея, но и служеше..беше принуден, беше ограничен..
Но всяко начало си има край, нали всяко нещо родено трябва да умре за да се прероди във по висша форма, по осъзната материя, проявена от хаоса безпросветен!


Етапи в развитието на човешкия ум и съзнание!



1 Етап - Искра, запалване..!Аз търся своята воля, ничия друга!

2 Етап - Аз търся твоята воля, желая обединение, отхвърлям разединението!Виждам смисълът и силата в единството!

3 Етап - Аз търся волята на Бога, твореца, принципа, създателя..Моят поглед е непрекъснат през вечността!Осмислил съм много, но не всичко!Търся единение със Любовта и всичко произтичащо от Нея!

4 Етап - Тотално сливане с природата!Аз съм вечен, безсмъртен, уникален..!Аз съм Бог, аз съм Любов, аз съм всичко, аз съм нищо, искам всичко, не искам нищо..Виждам само Светлина и тя струи от мен!!!Смисълът на моето съществуване е да давам и съзидавам Любов, Доброта и Светлина..!


Рекодирането на ДНК


В началото на пътя си към Бог, нашето мислене е било линейно..При рекодирането на ДНК, тоест в самото начало се превръща в полигонално..с други думи, започва трансмутация на висшия Аз, към виждане и отваряне на полета и енергии, кото до сега са били в летаргия..завършва във хексигонално преди да се слее с Бог, тоест всичко е отворено до 6-тото измерение и се намираме пред Божиите врати, преди да се слеем и да станем новия "узрял създател", който ще посее зърното на нова Вселен

Основната грешка



Основната грешка на хората на Земята е, че са прекалено, дори патологично свързани със материята..и от тук им се обуславя целият мироглед и разбиране за цялото мироздание..!Преди мислех, че първата крачка, която следва да бъде направена е редукцията на егото, защото ако не бъде направено, то води до неминуема интоксикация на съзнанието!В последствие прецених, че това е по горен етап и за момента не може да бъде разбран в пълнота..!

Сега казвам така:

-Първата крачка, която следва да бъде направена е тотално разделяне на духа от материята..веднъж и завинаги!Пътят на духа не минава през формите на материята, в частност цялата и ограниченост и естество!Тоест пътят на духа е умишлено индокриниран в материалните ценности!
Когато проумеете това, много от приоритетите ви във сегашната реалност ще отпаднат, защото ще усетите интерактивно, че това е умишлено съградена илюзия!Евентуално след проумяването, за някои от Вас ще бъде отворена многоизмерната същност на съществуването - ум, форма, материя и сгъстена светлинно-енергия..


Защо Християнството..?!


Знаете ли, християнството примерно защо се е наложило така осезаемо?!Защото в действителност е първата религия, която представя плана на еволюцията от горе на долу..тоест от духа към фискалноста, което за мен е погрешно и твърде целенасочено!Докато при другите религии и техните суб култури и отрочета е обратното..В действителност всички религии независимо от техният произход и естество искат да внушат на хората, че видите ли един вид, материята е крайно важна и съзидателна, което от своя страна е абсолютна гавра с истинската ни духовна същност!



Естеството на Любовта


Когато човек осъзнае, че Любовта е единствената му същност, той разбира и усеща, че има всичко!Ако не го направи, той няма нищо..!Само във тези сърца, във които кипи огънят на Любовта живеят истински, другите които отвръщат лице от Нея, мъждукат и тлеят..


Любовта моделира времето!



Любовта е единствената енергия, която може да моделира времето, което е основния манипулатор!Тоест ние можем да създаваме абсолютни животворящи реалности благодарение на Любовта и да ги променяме както пожелаем!!!




Пълна представа за Бог!


Сега ще се опитам да Ви дам представа за Бог коклокото позволяват изразните средства на тази симулирана реалност!Представете си едно голямо езеро без реални граници!Това е Божията енергия и Любов!Всички ние представляваме притоци към това езеро!Едни са реки, други са ручеи, трети са поточета!Всички бавно и сигурно се вливаме във вечната енергия и Любов наречена Бог!На всеки приток има бентове-колкото е по малко поточето, толкова му е по трудно да стигне до езерото..когато поточето се свърже със себе подобните си то превъзмогва бента!!!След това се слева с реката, на реката отново има бент!Когато две реки се прегърнат в естуара си или в делтата си, се слеват с езерото!Те вече са толкова силни, че никакъв бент не устоява на пътят им..те се сливат с цялото..На вас ще остава тълкуването, кои са бентовете!!!



Светлинно генериране на паметта!



Светлината създава записи в паметта!!!Тоест създава записи в Акаша полето!С други думи Акаша полето има светлинна структура и поведение! След като се сгъсти, става мисъл!Резгледайте снимка в детайли и ще се убедите!Когато човек застава изкуствено за снимка, стои като препариран!Светлината генерира запис в паметта на водата, но той е противоестествен! Когато е непринудено светлината записва отново в водата неговите, моментни състояния, чувства мисли и дух, който реално се изпитват в момента, тоест записите в акаша полето не са структурирани праволинейно с оглед на качествено избирателни и количествени състояния!Акаша полето и водата са със реципрочни стойности!!


Импулс за Светлина




Скъпи мои приятели, братя и сестри, по всички краища на Земята, знайни и незнайни борци за Любов, Свобода и Светлина искам да ви призова!Всеки път когато поемате дъх, когато мислите, когато осмисляте, обичате, когато изпитвате най-съкровени чувства и мечти, когато генерирате дори и съвсем малка частица енергия със своя дух, да притворите смирено очи и да кажете със цялото си сърце изпълнено с Любов - Изпращам импулс за изправяне на Оста на Майката Земя!!!
Така ще стимулирате Ядрото на милата ни майка Земята да излъчва невъобразимо по своята мощ количество Светлина, способно да срази всяко зло, способно да излекува всяка рана!!!




С най-дълбоко уважение, с чувство на пълно преклонение пред всички Вас - Алекс Петров

Няма коментари:

Публикуване на коментар